<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
 
 

  » Rólunk

  » Előadások

  » Képek

  » Kapcsolat

Üdvözöljük a Gruppen-hecc weboldalán

2017

JÖN A GRUPPEN-HECC!

Mert jönni szokott... Mert várják... Mert kíváncsiak: vajon az idén mit talált ki azért, hogy nevetve váljunk meg az óesztendő összes nyomorúságától, visszásságától?

A Rádió Gaga és a Gruppen-Hecc bemutatja:

LECSÓ MACSÓ

Megint nyakunkon a Szilveszter! Lesz kabaré? Lesz. De miről szól? Miért, mi történt 2016-ban? Semmi nevezetes. Csak választás volt Amerikában, Moldáviában, Bulgáriában, Ausztriában… és persze itthon. Volt egy Brexit, meg egy migráns-kvóta referendum. Talán soha ennyit nem pecsételt a világ, mint az idén. Na, és kiket választottunk?! Amerika Trumpot, mi meg Teleormániát. Még egy parlamenti ciklus, és visszaválasztjuk Iliescut. Vagy Ceausescut? Kár, hogy nem lehet feltámasztani! Vagy mégis? Állítólag japán tudósok már próbálkoznak a mamuttal… Mi magyarok is megválasztottuk a mieinket. Utáljuk, szídjuk őket, de megválasztottuk újra. Igaz, a mi mamutjaink félreálltak, és most új, éhes ragadozók vetik magukat a koncra. Szóval egy nagy lecsó az egész. Hogy ki keveri? Keveri egyáltalán valaki? Ez a kérdés itten: ki a „Lecsó Macsó”? Majd a színpadon kiderül.

Ezen fogunk munkálkodni alulírottak: Nagy István, Kárp György, Henn János, Biluska Annamária, Csíki Hajnal, László Zsuzsa, Fodor Piroska - szereplők, Nyágai István, zenei munkatárs, és a szerzők: Nagy István és Molnár Tibor.

Nagy István, Marosvásárhely

Hang- és fénytechnika: Göllner Károly, producer: Hompot Szilárd.

.

UTOLSÓ ELŐADÁS!

Március 26

Marosvásárhely

19 óra

This site is Gruppen-hecc 2010-2017, All Rights Reserved
Steve's free web templates